martes, 11 de noviembre de 2008

CAPÍTOL 4: O.N.G.

El nou capítol d'El Forat ja ha arribat. Aquesta la vegada la crisis també ha arribat a les vides d'en Marc i en Jan i per treure's un diners extres decideixen crear una O.N.G. per enriquir-se amb les donacions altruistes. Quins penques!

8 comentarios:

Nagure dijo...

Divertidísim com sempre...he rigut força.

"i jo quan surto avui?" pobrisoooooo...

Unknown dijo...

molt bo lu dels regals!!

xDD

Anónimo dijo...

eisss, semana molt liada,pero no podia perdrem la meva cita amb la seria, veig q sha tornat a avançar, perfecte xq la espera es fa mes curta. seguim amb un nivell força alt, ara, aquesta setmana vull destacar la bona actuacio d,en jan, felicitats la claves. i m,agradat molt tornar a sentir la musiqueta de bola de drac. a seguir aixi q va b. gran festa a la mirona. molt gran en PITU.

etyam dijo...

ei nois aquesta vegada si que si, el curt ha siguet un dels mes guais, seguiu aixi sou els millos, nois vosaltres si que ho valeu.

Anónimo dijo...

En aquest capitol en Marc esta molt i molt be i en Jan insuperable en el seu de sudaca, endavat, que esta molt be¡¡

Anónimo dijo...

escolteu nois, em sembla que aixo va a millor ,seguiu aixi i pot-ser aconseguireu que en Buena......,es fixi,en vosaltres,je,je,je...endavant,sou els millors¡¡¡

Anónimo dijo...

Hei nois per fi he pogut tornar a veure el vostre blog, però no hi ha res de nou, pert tant veig que m'haure d'esperar fins el pròxim capitol,però s'hem fa tant etern,ho espero com ??agua para chocolate?? de tant be que m'ho paso,be fins aviat i no tardeu tant entre capitol i capitol.dw

Anónimo dijo...

hola super nois