domingo, 16 de noviembre de 2008

S'HA ACABAT

Exactament s'ha acabat el rodatge de la primera temporada d'El Forat. A costat un xic, però ja podem respirar tranquils, de moment. Ja estem preparant la segona temporada, que arribarà al poc d'acabar la primera, no patiu. En aquests moments estem preparant els guions de la segona temporada on hi haurà: noves localitzacions, personatges, trames,...Si voleu col·laborar a la sèrie (amb idees,guions,material) ara és el moment escrivint-nos un mail a: associacioelforat@gmail.com. Mentres us deixo amb una foto que us farà caure la baba.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

ei¡ tiu, però quin tipas que te, no m'ho esperava d'aquest noi , esta super.

Anónimo dijo...

ei perfecta, estava cansat del rollo de sempre, que si el plaivoy, intervius,el chicas calientes i merdetes d,aquestes, per fi una revista serie, veien aquestes fotos segur quels articles seran bonissims, sino..........

Anónimo dijo...

jejeje k bona la foto... auria daveri trama gay am escenes d sexe o kisses entre aket tiu (el d la foto) i el personatge k fa el paper d tonto-gay-afeminat... seria la canya :D

soldevilla dijo...

Amics:
aquest és un missatge per en Jacint però també per tot el grup. Sóc en JMSoldevilla, ex professor de lo Jacint i estic en un programa de Canal Nord TV -Trama- on ens cal un expert en tebeos i cinema.
Teniu disponibilitat?

Anónimo dijo...

escolteu,aquest noi acabarà sent un gran model pot-ser farà fotosd per calendaris, no estaria be que en preparesiu un per l'any que be amb tots el del grups el forat, seria la canya tius.